Katso ohjelmaKausi 1 - Jakso 1

Suosikki

Kausi


Seuraa huipputaitavia moottorisahaveistäjiä, jotka luovat dramaattisia ja ainutlaatuisia taideteoksia arvovaltaisille asiakkailleen. Nämä taideteokset kruunaavat hulppeita hirsitaloja. Jokaisella huikealla veistoksella on oma tarinansa, ja panokset ovat korkealla, kun veistäjät yrittävät yhdessä saada aikaan museolaatuista jälkeä, jonka pitää myös tehdä vaikutus. Alkuperäinen nimi: Carver Kings

 • Jakso 1

  Mark on huolissaan siitä, riittävätkö Ryanin taidot, kun veistettävänä on valtava moderni toteemipaalu. Kokenut ammattilainen Pete Ryan antaa Pioneerin keltanokkaveistäjille yllätyshomman.

  Julkaistu: 12 kesä 2017

 • Jakso 2

  Kun yhdysvaltalainen senaattori tilaa massiivisen keskiaikaisen ruokapöydän, Paul päättää tehdä pöydästä suorastaan ruhtinaallisen. Kireä aikataulu ja ylelliset koristeet kiristävät kuitenkin hermoja.

  Julkaistu: 12 kesä 2017

 • Jakso 3

  Ken ottaa innokkaana vastaan harvinaisen puutarhaportin tilauksen, mutta valtava urakka osoittautuu pian painajaiseksi. Paulin pojan Jacobin ensimmäinen veistos on suorastaan pelottava.

  Julkaistu: 12 kesä 2017

 • Jakso 4

  Sukupuun tilaus innostaa Paulia työskentelemään yhdessä poikansa Jacobin kanssa, vaikka se saattaakin isä-poika-suhteen koetukselle. Dean saa tilaisuuden opettaa Kenille alkuperäiskansojen kulttuuria.

  Julkaistu: 12 kesä 2017

 • Jakso 5

  Ken saa tehtäväkseen veistää kaariportti yhdelle Pioneerin suurimmista ja vaativimmista asiakkaista. Nuoremmat veistäjät kilpailevat siitä, kuka tekee hyväntekeväisyyshuutokaupan suosituimman kohteen.

  Julkaistu: 12 kesä 2017

 • Jakso 6

  Ryanin ja Kenin vastakkaiset persoonallisuudet ja tyylit uhkaavat suistaa penkkiprojektin raiteiltaan. André antaa Deanille ja Centolle tehtäväksi veistää muistopöytä armeijalle.

  Julkaistu: 12 kesä 2017

 • Jakso 7

  Neljä miestä saa tehtäväksi veistää huvimajaan pylväät, joiden on oltava tasaisen ammattimaista jälkeä, vaikka vain kolme veistäjistä on ammattilaisia. Ryan ja Dean yllättävät pomot uusilla penkeillä.

  Julkaistu: 12 kesä 2017

 • Jakso 8

  Pässiaiheinen piknik-pöytä saa Markin ja Paulin ottamaan yhteen. Dean saa ensimmäisen oman projektin paikalliselta kirkolta, mutta näyttää siltä, että urakassa tarvitaan taivaallista apua.

  Julkaistu: 12 kesä 2017

 • Jakso 9

  Pete ja Mark eivät pääse yhteisymmärrykseen karhuveistoksen kasvonilmeistä. Ryan opettaa nuoremmille veistäjille, kuinka voi tienata helposti rahaa tekemällä pikaveistoksia käsityömessuille.

  Julkaistu: 12 kesä 2017

 • Jakso 10

  Ryan saa tehtäväkseen veistää ison kotkapatsaan, ja hän aikoo värvätä avukseen eläinasiantuntija Peten. Bryan Sr. pyytää pojanpoikaansa tekemään veistoksen erään sukulaisen kauppaan.

  Julkaistu: 12 kesä 2017

 • Jakso 11

  Pete ja Ryan veistävät yhdessä puumaperhettä. Mark saa ainutlaatuisen haasteen: veistää soihtu Kanadan talvikisoihin.

  Julkaistu: 12 kesä 2017

 • Jakso 12

  Mark saa tehtäväkseen veistää valtavan sängyn, vaikka hän ei ole koskaan ennen sänkyä veistänyt. Ryan johdattaa Little Manin jäänveiston saloihin, ja lopputulos on suorastaan hirviömäinen.

  Julkaistu: 12 kesä 2017


Katsomiesi perusteella