Suosikki

Kausi


Nuoret Äidit palaa takaisin viidennellä kaudella (20 jaksoa). Tällä kertaa osallistujaennätyksellä! Tämän vuoden uudet äidit ovat vaikuttaja Ellinor Bjurström, kaksosten äiti Niffi Sjöberg, yrittäjä Luma Alalawi ja 19-vuotias kolmen lapsen äiti Sonia Kamikazi. Tuttujakin kasvoja löytyy: nykyään neljän lapsen äiti Natalie Eklind ja kolmannelta kaudelta palaava tähti: Fayme Elmén. Uudet jaksot keskiviikkoisin ja torstaisin

 • Nuoret äidit Ruotsi

  Jakso 7

  Fayme vie lapset leikkimaahan. Natalie lähtee ostamaan tapetteja Ronjan uuteen huoneeseen ja Jonatan opettaa Niffiä tekemään ruokaa.

  Julkaistu: 20 maalis 2019

  Pituus: 21:08

 • Nuoret äidit Ruotsi

  Jakso 6

  Natalie ja Richard paiskivat töitä ehtiäkseen remontoida mahdollisimman paljon ennen kuin heidän ensimmäinen yhteinen lapsi syntyy.

  Julkaistu: 14 maalis 2019

  Pituus: 21:08

 • Nuoret äidit Ruotsi

  Jakso 5

  Luma vie lapsensa pizzalle, mutta he lukkiutuvat autoon ja Luma ei tiedä mitä tehdä. Sonia ja Liam koittavat opettaa lapsille skeittausta.

  Julkaistu: 13 maalis 2019

  Pituus: 21:08

 • Nuoret äidit Ruotsi

  Jakso 4

  Ellinor lähtee kaupungille poikansa Aaronin kanssa nauhoittaakseen babypodcastiä ja tämä on vielä ensimmäinen kerta kun Aron on mukana töissä.

  Julkaistu: 7 maalis 2019

  Pituus: 21:11

 • Nuoret äidit Ruotsi

  Jakso 3

  Luma palkkaa sisustajan saadakseen ulkohuoneen järjestykseen. Niffi lähtee ostoksille kaksostensa kanssa. Sonia vie vanhimman tyttärensä Daisyn lääkäriin.

  Julkaistu: 6 maalis 2019

  Pituus: 20:58

 • Nuoret äidit Ruotsi

  Jakso 2

  23-vuotias Ellinor on uusi ja asuu yhdessä miehensä Jimmyn kanssa Tukholman ulkopuolella. He ovat juuri saaneet pojan, jonka nimeämisessä on ongelmia.

  Julkaistu: 28 helmi 2019

  Pituus: 21:07

 • Nuoret äidit Ruotsi

  Jakso 1

  Natalie palaa ruutuun ja on muuttanut Herrljungaan Richardin ja lastensa kanssa. Kolmannelta kaudelta tuttu, kolmen lapsen äiti, Fayme nähdään jälleen sarjassa.

  Julkaistu: 27 helmi 2019

  Pituus: 21:25

Ihanat Isät

Ihanat Isät

Alkuperäinen nimi: Pappaliv
Isät Satulassa

Isät Satulassa

Alkuperäinen nimi: Det Stora Hoppet