• Jakso 1

  16 maalis 2018

  Uusi äiti Fayme Elmén on 21 vuotias nuori nainen Segersängistä. Hän on yhdessä Moltasin kanssa ja heillä on kolme lasta: Colin, Leo ja Mila. Lisäksi tapaamme jälleen suosikkimme Julia Bergmanin ja Milanin, Linn Anderssonin ja Tindran sekä Natalie Gripin ja hänen lapsensa Alician, Jolinen ja Ronjan. Kihlaus, dramaattinen synnytys, äitiysvapaa ja romanttinen loma poikaystävän luokse venäjälle. Mitä kaikkea on tapahtunut viime kauden jälkeen?

 • Jakso 2

  16 maalis 2018

  Milan ja hänen isoisä ottavat junan lentoasemalle jossa ottavat vastaan Julian kun hän palaa venäjän matkalta. Sairaalareissu keskeyttää Moltanin synttärijuhlat Faymen ja lasten kanssa. Linn poistattaa tikit keisarileikkauksen jäljiltä. Richard saapuu vihdoin kotiin Natalien luokse.

 • Jakso 3

  20 maalis 2018

  Faymen kodissa on täysi kaaos meneillään, kun perhe valmistautuu perhekuvauksiin. Julia ja Milan matkaavat Julian äidin luokse. Hirvittävä ryminä herättää Linnin ja Tindran, jolloin Linn huolestuu siitä, jos kova ääni voi vahingoittaa Tindran kuuloa.

 • Jakso 4

  20 maalis 2018

  Milanin kummi, Victor auttaa Juliaa aloittamaan vlogia, mutta Milan on kiinnostuneempi kivien heittämisestä. Fayme kertoo kokemuksestaan saada kaksi lasta niin nopeasti peräkkäin. Natalien suureksi iloksi, Richard on parantaa puutarhataitojaan. Tindran tarpeet ohjaavat Linnin arjen kulun.

 • Jakso 5

  28 maalis 2018

  Julia ja Milan matkaavat mummolaan. Mummi, aivan kuten Julia sai lapsen aikaisin elämässään. Miksi siis tuntuu siltä, että nykyaikana on vaikeampi olla nuori äiti kuin aikaisemmin? Suhteen ylläpitämiseksi on välillä hyvä yllättää toisensa, joten Linn hankkii kukkia Marcukselle ja valmistaa hänen suosikkiruokansa. Natalie kertoo miten erilaiset hänen perjantai-illat ovat nykyään verrattuna ennen hänen äitiyttään.

 • Jakso 6

  28 maalis 2018

  Lukijamäärät Linnin blogissa ovat kasvaneet siitä saakka, kun Tindra syntyi – niin ovat myös harmilliset kommentit. Milan ja Julia ovat leikkipuistossa ja Julia kertoo erinäisistä haasteista jotka ovat ajankohtaisia hänelle. Natalielle ja lapsille tämä on viimeinen talvi tilalla. Fayme järjestää äitinsä kanssa vauvakutsut Faymen siskolle.

 • Jakso 7

  3 huhti 2018

  Linn hermostuu ihmisille jotka suhtautuvat negatiivisesti imetykselle julkisella paikalla. Julia ja Milan vierailevat Julian siskon luona ja käyvät tuomiokirkolla joka aiheuttaa hääkuumeen Julialle. Fayme lähtee ostoksille, Leo täyttää pian kaksi ja hänelle on ostettava lahja.

 • Jakso 8

  4 huhti 2018

  Julia saa sosiaalisessa mediassa paljon positiivisia kommentteja, mutta myös negatiivisia kommentteja, ja Julia nyt kertoo miten hän käsittelee asiaa. Sekä Joline että Ronja näkevät Richardin isänään joka lämmittää Natalien sydäntä. Linn, Tindra ja Marcus ovat ruokaostoksilla ja kertovat kuinka erilaista heidän elämä on nykyään.

 • Jakso 9

  10 huhti 2018

  Natalie menee sienestämään lastensa kanssa, mutta perhe poistuu huomatessaan, että alueella metsästetään samaan aikaan. Julia haluaa uudestaan raskaaksi, kun tapaa hänen raskaana olevan ystävän. Fayme pelkää eläimiä mutta ei halua näyttää sitä ollessaan lastensa kanssa Skanssenilla. Linn jättää Tindran mummille ja kärsii eroahdistuksesta.

 • Jakso 10

  11 huhti 2018

  Fayme kertoo hänen synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Julia ja Milan käyvät kylässä ystävän luona jolla on kissanpentuja ja pelästyvät näitä. Linn on ylpeä Tindrasta kun hän pystyy nostamaan päänsä omin voimin.

 • Jakso 11

  17 huhti 2018

  Julia on varautunut pahimpaan, Milanin pitäisi käydä hammaslääkärillä siitä huolimatta, että hän vihaa hammaslääkärikäyntejä. Fayme ja Colin tekevät kakkua Leon juhliin ja Colin aivastaa kakun päälle juuri ennen valmistumista. Natalie laittaa ilmoituksen koiranpennusta joka palautettiin hänelle, mutta on vaikea keskittyä kolmen kirkuvan lapsen keskellä.

 • Jakso 12

  18 huhti 2018

  Linn ja Tindra lähtevät junalla Örebrohon tapaamaan Nuoret vanhemmat -ryhmää. Milan ja Julia lentävät Tukholmaan - tämä on Milanin ensimmäinen lento ja Julia pohtii reissua. Natalie ja lapset matkustavat Boråsille ostamaan vaatteita, Alicia haluaa lasten rintaliivit.