• Jakso 1

  12 joulu 2017

  Tällä tuotantokaudella tutustumme uusiin äiteihin: Lovejoy Bäcklund ja Julia Mindell. Lovejoy asuu Rasmuksen kanssa Kingelstadissa Skånessa tyttärensä Haileyn kanssa. Julia M asuu tyttärensä kanssa Tukholman ulkopuolella ja isä istuu nuorisovankilan tyyppisessä instituutiossa. Lisäksi näemme tuttuja kasvoja ensimmäiseltä tuotantokaudelta: Julia Bergman poikansa Milanin kanssa, Lina ja tytär Audrina, Natalie ja hänen kolme tytärtä.

 • Jakso 2

  12 joulu 2017

  Julia M ja Johan kertovat sekavasta taustastaan ja miten Johan joutui vankilaan. Natalie pääsee käsiksi ylimääräisiin varoihin ja miettii mihin hän käyttäisi nämä. Julia B:n taloudessa on meneillään kakkukriisi. Lina, Audrina ja Emil vierailevat lasten- ja nuorisojärjestön tilalla jossa Emil joutuu kiperään tilanteeseen lampaan kanssa.

 • Jakso 3

  12 joulu 2017

  Lovejoy ei halua, että hänen tyttärensä Hailey kokee samanlaisen nuoruuden kuin Lovejoy. Johan saa vihdoin luvan nuorisovankilalta ja pääsee vierailemaan Julia M:n ja Nanjan luokse. Julia B vierailee radioasemalla ja kertoo elämästään Milanin kanssa. Lina keskustelee ystävänsä Sofian kanssa feminismistä.

 • Jakso 4

  12 joulu 2017

  Julia M kertoo koulukiusaamisesta ja laskee pulkkamäkeä Nanjan kanssa enimmäistä kertaa. Julia B menee suihkurusketukseen mutta Milan yrittää paeta. Linan äiteysloma on loppumaisillaan ja aloittaa CV:n kirjoittamisen kaverinsa kanssa. Lovejoy käy suurostoksilla kaverinsa ja tyttärensä Haileyn kanssa ja keskustelevat lapsellisen ja lapsettoman elämän eroista. Nataliella on suursiivous edessä, lisäksi Kevinin tavaroille pitää tehdä tilaa.

 • Jakso 5

  12 joulu 2017

  Seuraamme Lovejoyn ja Rasmuksen rottajahtia. Julia Mindell ja Johan allekirjoittavat sopimuksen uuteen asuntoon. Lina Lundmark on saanut lahjakortin äidiltänsä. Natalie Grip keskustelee äitinsä kanssa miten hän on kohdannut ennakkoluuloja sen takia kun hän on hankkinut lapsia aikaisin elämässään. Julia B kamppailee saadakseen arjen järjestykseen aloitettuaan opinnot.

 • Jakso 6

  12 joulu 2017

  Lina, Emil ja Audrina käyvät leikkimaassa ja Lina pääsee kokeilemaan auton ajamista, mutta huomaa liikennesääntöjen aiheuttavan ongelmia. Julia Bergmanin aamut ovat raskaita, Milan ei ole vieläkään oppinut kävelemään. Rasmus on saanut potkut joka aiheuttaa harmia hänen ja Lovejoyn taloudessa. Natalien perheessä Ronja aloittaa esikoulun. Julia Mindell maalaa tauluja veljestensä ja Nanjan kanssa.

 • Jakso 7

  12 joulu 2017

  Julia Mindell pakkaa muuttoa varten ja löytää vanhoja rakkauskirjeitä. Milan ottaa edistysaskelia lääkintävoimistelijan luona. Natalie Grip siivoaa lastensa kanssa taloa ja havaitsee ettei leikkikalujen lajitteleminen tyttö- ja poikakategorioihin onnistua ongelmitta. Paniikki ottaa Lovejoyn valtaansa Trooppisessa eläintarhassa ja Lovejoy uskoo käärmeen syövän sekä hänet että Haileyn.

 • Jakso 8

  12 joulu 2017

  Milanin esikoulussa vietetään rokkaa sukkasi -päivää ja tunnelma on katossa. Julia Mindell ja Nanja käyvät kylpylässä ja Julia kertoo että äitinä oleminen kantaa paljon vastuuta. Lina Lundmark ja Emil suunnittelevat muuttoa omaan asuntoon. Lovejoy Bäcklund ja Hailey ottavat bussin kaupunkiin ja Lovejoy haaveilee ajokortista.

 • Jakso 9

  12 joulu 2017

  Julia Bergman hermoilee tulevia treffejä. Natalie ja Kevin kertovat suuresta uutisesta. Lovejoy ja Rasmus keskustelevat seksielämästään ja riitelevät. Johanilla on lupa käydä kotona ja luvassa on perjantai-illan rentoutumista. Lina ei ole vaikuttunut Emilin treffien romanttisuudesta.

 • Jakso 10

  12 joulu 2017

  Julia Mindell ja Johan keskustelevat miten Johanin vankilatuomio vaikuttaa Nanjan elämään. Milan ottaa suuria edistysaskelia. Lovejoy ottaa tatuoinnin ja Hailey-tytär tukee häntä. Koirat keskeyttävät Natalien leipomissession omalla sessiollaan. Linan ja Emilin parisuhde kokee kovia ja he etsivät samalla esikoulua Audrinalle.

 • Jakso 11

  21 joulu 2017

  Linan ja Emilin yhteinen taival on päättymässä. Julia Mindell ja ystävä Amanda käyvät lastensa kanssa leikkipuistossa. Natalie Grip pitää juhlat Ronjalle joka on nyt vuoden ikäinen – Natalie on myös aloittanut yötyöt joten Kevin saa jatkossa laittaa lapset nukkumaan. Lovejoy ja Rasmus ovat sitä mieltä, että lasten hoitaminen on helppoa, mutta parisuhteen hoitaminen on vaikeampaa.

 • Jakso 12

  21 joulu 2017

  Natalie yllättää Kevinin romanttisella yllätyksellä auton konepellin alla. Julia Bergmanin treffi-seuralainen tapaa Milanin ja he menevät kolmistaan ruokkimaan ankkoja. Julia Mindell ottaa Nanjan mukaan museoon jossa on Tutankhamonin esittely. Lovejoylla ja Rasmuksella ei ole aikaa toisillensa joka näkyy parisuhteessa. Lina yrittää parhaansa, vaikka kokkaaminen ei ole hänen vahvuutensa.