Katso ohjelmaKausi 1 - Jakso 1

Suosikki

Kausi


Isät satulassa -ohjelmassa kuudella heppatytöllä on mahdollisuus voittaa oma kilpahevonen. He eivät kuitenkaan itse kilpaile ratsailla, vaan heidän isänsä. Isät eivät ole kuitenkaan olleet koskaan ennen hevosen selässä. Kenen isä voittaa pelkonsa? Kuka ylittää itsensä ja esteet? Kuka voittaa oman hevosen? 1. tuotantokausi. Viafree alkuperäissarja. Alkuperäinen nimi: Det Stora Hoppet

 • Jakso 1

  Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan kahteentoista osallistujaan eri puolilta Ruotsia. Osa isistä miettivät mihin he ovat oikein suostuneet. Huolet eivät vähene heidän nähdessään hevoset, joilla he tulevat ratsastamaan.

  Julkaistu: 11 kesä 2018

 • Jakso 2

  On ensimmäisen kisan aika. Kisa etenee nopeasti ja armottomasti, kisan jälkeen ensimmäinen parivaljakko putoaa kisasta pois.

  Julkaistu: 11 kesä 2018

 • Jakso 3

  Euroopan mestari Peder Fredricson toimii tuomarina viidelle jatkoon selvinneille pareille heidän kilpaillessa Caprilliradalla – kilpailumuoto nostaa vaikeustasoa ratsastuksessa.

  Julkaistu: 12 kesä 2018

 • Jakso 4

  Maajoukkuevalmentaja Pether Markne on vierastuomari. Johan voitti erikoistreenit Marknelta hioakseen ratsastustaan. Viikon haaste on hevosen eri askellajien hallitseminen.

  Julkaistu: 12 kesä 2018

 • Jakso 5

  Isät saavat oppitunteja olympialaisten hopeamitalistilta Sara Algotssonilta. Viikon tehtävänä on kenttäkilpailu, joka on vaarallinen laji ja saattaa pahimmillaan viedä hengen.

  Julkaistu: 12 kesä 2018

 • Jakso 6

  Monet ovat miettineet ratsastavatko tyttäret ollenkaan tässä ohjelmassa - nyt on heidän aika ratsastaa. Hevoskouluttajatähti Charlotte Haid Bondersgaard toimii valmentajana ja tuomarina, kun sekä tyttäret että isät ratsastavat niin sanotussa peiliratsastuksessa.

  Julkaistu: 12 kesä 2018

 • Jakso 7

  Semifinaalissa isät ratsastavat Rolf-Göran Bengtssonin johdolla raskaalla radalla jossa yhdistyvät hevoskoulutus, hyppääminen ja maastotaito.

  Julkaistu: 12 kesä 2018

 • Jakso 8

  Isät satulassa finaalissa kilpaillaan kilpahevosen voittamisesta. Kestääkö kilpailijoiden kantti, kuka vie voiton?

  Julkaistu: 12 kesä 2018