Katso ohjelmaKausi 1 - Jakso 1

Suosikki

Kausi


Are You The One - Ruotsi -sarjassa kilpailee 20 kuumaa sinkkua jotka ovat läpäisseet perusteelliset testit ja haastattelut ennen saapumista luksustaloon Thaimaassa. Ryhmästä löytyy kaikille osallistujille se yksi täydellinen pari, mutta kukaan ei tiedä pariaan. Puhumalla ja käymällä treffeillä kilpailijat yrittävät löytää parinsa. Jos kaikki löytävät ja ihastuvat täydelliseen pariinsa niin kilpailijat jakavat miljoona kruunua (n. 100 000€). Koko kausi julkaistu, katso kaikki jaksot nyt!

 • Jakso 1

  Sarjan 20 kilpailijaa ovat läpäisseet persoonallisuus-, yleistieto- ja älykkyysosamäärätestit sekä tavanneet psykologin ja parisuhdeasiantuntijan kanssa löytääkseen täydellisen parin.

  Julkaistu: 6 kesä 2018

 • Jakso 2

  Eilisen kilpailun kaksi voittajaparia lähtevät romanttisille treffeille, mutta kaikki eivät ole yhtä tyytyväisiä treffiseuransa kanssa. Talossa kilpailijat äänestävät kahdesta parista heitä jotka he uskovat olevan täydellinen pari.

  Julkaistu: 6 kesä 2018

 • Jakso 3

  Sarjan ensimmäinen parinmuodostusilta. Jos ryhmä valitsee kaikki 10 paria oikein he saavat koko voittosumman. Tässä parinmuodostusillassa miehet valitsevat naiset jonka kanssa istuvat. Mariel yrittää opettaa ryhmälle joogaa. Myn ja Valentinan mielipide-erovaisuudet aiheuttavat kitkaa.

  Julkaistu: 13 kesä 2018

 • Jakso 4

  Yksi pari on nukkunut sviitissä ja loput porukasta ovat uteliaita siitä mitä tapahtuu. Kilpailussa kaksi miehistä valitsevat treffinsä seuraavalle päivälle – tämä aiheuttaa kaaoksen, itkua ja draamaa talossa.

  Julkaistu: 13 kesä 2018

 • Jakso 5

  Thainyrkkeilytreffit aiheuttavat kuumia tunteita. Kun kaksi paria ovat poissa, muut äänestävät kahdesta parista heitä jotka he uskovat olevan täydellinen pari.

  Julkaistu: 20 kesä 2018

 • Jakso 6

  Talossa on tuohtunut tunnelma, kun naiset uskovat että miehillä on epäaidot aikeet. Miesten mielestä naiset ovat salamyhkäisiä ja yrittävät selvittää kuinka he ajattelevat ennen parinmuodostusseremoniaa.

  Julkaistu: 20 kesä 2018

 • Jakso 7

  Osallistujien tunteet toisiaan kohtaan vahvistuvat ja monet ajatukset pyörivät päässä. Kilpailussa naiset saavat tietää sokeeraavia asioita miehistä ja juhlailtana romanssit vaihtuvat riitoihin.

  Julkaistu: 27 kesä 2018

 • Jakso 8

  Päivän treffit ovat haaste Christofferille. Talossa ollaan yksimielisiä täydellisestä parista. Odotukset ovat korkealla ja porukka löytää ensimmäisen täydellisen parin – he poistuvat talosta luksushotelliin tutustumaan toisiinsa.

  Julkaistu: 27 kesä 2018

 • Jakso 9

  Epäonnistumiset ovat jättäneet jälkensä ja näin kilpailijat yrittävät oppia tuntemaan kaikki talon asukkaat.

  Julkaistu: 4 heinä 2018

 • Jakso 10

  Talossa on erimielisyyksiä ryhmän panostuksesta löytää täydelliset parit. Valentina kritisoi miesten kyvyttömyyttä oppia tuntemaan naiset. Viikon tehtävä perustuu yhteistyöhön ja jopa helpoin tehtävä muuttuu vaikeaksi, kun kaikki on kiinni parien kommunikaatiosta.

  Julkaistu: 4 heinä 2018

 • Jakso 11

  Asukkaille jää vaikea tehtävä, kun kaksi paria lähtevät treffeille. Kaikki ovat epätoivoisia löytääkseen ensimmäinen täydellinen pari. Pontus ja Emma vahvistavat suhdettaan – avautuuko Malin Robinille?

  Julkaistu: 11 heinä 2018

 • Jakso 12

  Naiset yrittävät jakaa miehet keskenään ennen parinmuodostusiltaa. Monet uskovat, että heidän on annettava tilaa talon vahvoille pareille. Angelica katuu, ettei iskenyt talon hunkseja aikasemmin, ovatkohan muut naiset halukkaita jakamaan?

  Julkaistu: 11 heinä 2018