Katso ohjelmaKausi 1 - Jakso 1

Suosikki

Kausi


Ruotsalaisen Unga Mammor -menestyssarjan kotimanen versio on vihdoin täällä! Sarjassa seurataan neljän nuoren äidin (Ira, Rosa Rebecca, Sanja ja Veronika) elämää, iloja ja suruja ja tietenkin heidän perhettään. Uudet jaksot joka torstai! Katso kaikkien äitien tarinat erikseen.

 • Nuoret Äidit Suomi

  Jakso 1

  Ensimmäisessä jaksossa tavataan neljästä nuoresta äidistä kolme! Ira 20v. Pidättelee kyyneliään, kun kolmevuotiaalta Vanessalta leikataan ensimmäisen kerran hiuksia. Rosa kuvaa Anabelin kanssa vlogia...

  Julkaistu: 19 huhti 2018

  Pituus: 15:14

 • Nuoret Äidit Suomi

  Jakso 2

  Tässä jaksossa esitellään uusi äiti, Veronika 18v. Veronika ja Saku alkoivat odottaa esikoistaan Viktoria, kun Veronika oli 17v. Kaikki eivät kuitenkaan hyväksyneet raskautta. Rosa miettii aikaa kun t...

  Julkaistu: 20 huhti 2018

  Pituus: 15:24

 • Nuoret Äidit Suomi

  Jakso 3

  Veronika muistelee lapsuuttaan Ukrainassa ja muuttoa Suomeen äidin luokse. Ira kertoo kuinka Vanessa pelasti hänen henkensä. Rosa pitää tanssitreenit.

  Julkaistu: 26 huhti 2018

  Pituus: 15:24

 • Nuoret Äidit Suomi

  Jakso 4

  Rosa ottaa veljensä Sampan avustuksella Noahista valokuvia ja käy kirppiksellä siskonsa Sofian ja lasten kanssa. Jere ja Sanja valmistautuvat synnytykseen. Iran poikaystävä Joni kertoo, kuinka häntä aluksi jännitti tavata Vanessa.

  Julkaistu: 3 touko 2018

  Pituus: 15:07

 • Nuoret Äidit Suomi

  Jakso 5

  Sanja haluaa Marissalle pinkkejä vaatteita kun kerrankin saa pukea tyttövauvaa. Veronika kertoo, kuinka paljon omasta äidistä on apua arjessa. Ira yllättyy Vanessan rohkeudesta pulkkamäessä.

  Julkaistu: 10 touko 2018

  Pituus: 14:54

 • Nuoret Äidit Suomi

  Jakso 6

  Ira kertoo millaista arki on lapsen kanssa silloin, kun on masentunut. Veronika ja Saku käyvät läpi suhteensa alkuaikoja. Rosa aloittaa “I’am enough”- kampanjan äitinsä avustuksella.

  Julkaistu: 17 touko 2018

  Pituus: 15:31

 • Nuoret Äidit Suomi

  Jakso 7

  Rosa miettii minkälaisia uusia haasteita toinen lapsi on tuonut arkeen. Sanja käy kahvilla Marissan tulevan kummin kanssa ja he pohtivat miten äidiksi tulo muutti Sanjaa. Saku ja Veronika pääsevät treffeille.

  Julkaistu: 24 touko 2018

  Pituus: 16:19

 • Nuoret Äidit Suomi

  Jakso 8

  Rosan perhe yrittää nauttia yhteisestä ravintolaillasta, mutta lasten kanssa rentoutuminen on hiukan haastavaa. Sanjan mummo tulee katsomaan Marissa-vauvaa. Iralla ja Jonilla on vaikeuksia saada Vanessa nukkumaan.

  Julkaistu: 31 touko 2018

  Pituus: 14:55

 • Nuoret Äidit Suomi

  Jakso 9

  Ira kertoo minkälaista oli tulla nuorena äidiksi. Rosa käy ottamassa kuvia Instaan veljensä Sampan kanssa. Veronika uskaltaa jättää Viktorin ja Sakun kahdestaan kotiin. Sanja ja Jere puhuvat rakkaudesta.

  Julkaistu: 7 kesä 2018

  Pituus: 15:56

 • Nuoret Äidit Suomi

  Jakso 10

  Viimeisessä jaksossa Nuoret äidit Rosa, Ira, Veronika ja Sanja kertovat haaveistaan ja miettivät tulevaisuutta.

  Julkaistu: 14 kesä 2018

  Pituus: 17:26

Ihanat Isät

Ihanat Isät

Alkuperäinen nimi: Pappaliv
Isät Satulassa

Isät Satulassa

Alkuperäinen nimi: Det Stora Hoppet