warning iconHei, ikävä kyllä ohjelma ei ole enää saatavilla, mutta löydät paljon muuta katsottavaa Viafreeltä!

Suositut Dokumentit

The Olympian

Aussie Gold Hunters

Aussie Gold Hunters

Alkuperäinen nimi: Aussie Gold Hunters

Kaikki Dokumentit

A Stitch in Time

A Stitch in Time

Muotiin erikoistunut historoitsija Amber Butchart katsoo historiaa eri näkökulmasta, hän tutkii nimittäin muotia ja eri historiallisten henkilöiden vaatekappaleita. Käyttäen näitä vaatekappaileita Amber havainnollistaa ikonisten henkilöiden elämää sekä ajanjakson kulttuuria. Amber työskentelee puvustajan Ninya Mikhailan kanssa joka rekonstruoi vaatekappaleita käyttäen samoja valmistustapoja kuin mitä kyseisessä ajanjaksoissa oltaisiin käytetty vaatteiden valmistuksessa.

Aavikon Keräilijät

Aavikon Keräilijät

Aavikon keräilijät Nigel ja Norm etsivät Australian takamailta harvinaisia aarteita ja tapaavat ihmisiä, jotka ovat omistaneet elämänsä arvotavaroiden keräilylle.

Arvaamaton maapallomme

Arvaamaton maapallomme

Luonnonmullistuksiin erikoituneet asiantuntijat listaavat pahimmat maapalloa viimeisen 100 000 vuoden aikana koetelleet katastrofit.

Aussie Gold Hunters

Aussie Gold Hunters

Seuraamme kolmea kullankaivaja-porukkaa jotka asettavat henkensä vaakalaudalle löytääkseen kultaisen jättipotin Australian korvessa.

Auto vastaan Amerikka

Auto vastaan Amerikka

Autonörtit Mike ja Raph ratkaisevat autoihin perustuvia haasteita. Haasteet tarjoavat erilaisia tarkastelukulmia nyky-Amerikan autoiluun.

Kahden siskon tarina

Kahden siskon tarina

Dokumentti esittelee tärkeiden vaikuttaneiden naisten elämäntarinoita ja heidän suhteita sisariinsa.

Kaivoskunkut

Kaivoskunkut

Vihreä on uusi kulta! Seuraamme jaden louhintaa Kanadan Jade Cityssä, jossa Buncen perhe etsii miljoonan dollarin arvoisia jadelohkareita.

Kelluvat kodit

Kelluvat kodit

Sarjassa kierretään ympäri maailmaa katsomassa veden äärelle rakennettuja koteja, joissa perheet pystyvät viettämään ainutlaatuista vesielämää.

Kuolleet viikingit

Kuolleet viikingit

Arkeologi Tim Sutherland matkustaa Skandinaviaan, Viroon, Britanniaan ja lähialueille etsimään uusia näkökulmia Pohjoisen miesten eli viikinkien maailmaan.

Living without dying - diabetes and the pandemic

Living without dying - diabetes and the pandemic

Miten selviytyä hengenvaarallisesta sairaudesta keskellä pandemiaa? Lähde mukaan etsimään vastauksia.

Niksikunkut

Niksikunkut

Pyroteknikko, kemisti ja insinööri Mike Sansom ja hänen ihmiskoekaniininsa Marcus Bronzy ja Stephen Grant kokeilevat parhaita, huonoimpia ja hulluimpia niksejä arkipäivän pulmiin.

Pyros

Pyros

Kanadalainen ilotulitenäytöksiä järjestävä yritys aikoo lähteä kansainvälisille markkinoille, mutta kilpailu on kova ja pienillä virheillä voi olla suuria seurauksia.

Quest for the Stanley Cup

Quest for the Stanley Cup

Ohjelmasarjassa seurataan NHL:n pudotuspeleissä jäljellä olevien joukkueiden matkaa kohti Stanley Cupia.

Reformation: Europe's Holy War

Reformation: Europe's Holy War

Juontaja David Starkey tutkii, miten protestanttinen reformaatio muovasi modernia Eurooppaa. Se sytytti fundamentalismia, kauhua ja uskontoon perustuvaa väkivaltaa, joka on nykyisinkin tuttua.

Tappokoneet

Tappokoneet

Tappokoneet ovat aina johtaneet insinööritieteen ja innovaatioiden kehitystä, yksinkertaisista välineistä monimutkaisiin huippukeksintöihin, ja ovat vaikuttaneet paljon muuhunkin kuin sodankäyntiin.

The Olympian

Dokumenttisarja seuraa olympiavoittaja Mark O. Madsenin ensimmäistä vuotta vapaaottelun parissa ja kunnianhimoista työntekoa UFC-sopimuksen saavuttamiseksi.

The Story of Rugby

The Story of Rugby

Kuudessa jaksossa käydään läpi kaikki rugbyn synnystä, identiteetistä ja kulttuurisista merkityksistä.

Vaiettu Historia

Vaiettu Historia

Historian mysteerit tarkastuksessa, löytyykö totuus?

Venus Uncovered

Venus Uncovered

Professori Bettany Hughes etsii totuutta Venuksesta Välimerellä. Miten kuolematon jumalatar nähdään uudella vuosisadalla, ja mitä hänen tarinansa kertoo meistä ihmisistä yleensä?