Yhteystiedot ja mainostajille

Viafree

Viafree on Modern Times Groupin (MTG) uusi netti-tv palvelu.

Huhtikuussa 2017 lanseerattu Viafree on uudenaikainen netti-tv, jonka sisältö rakennetaan yhdessä katsojien kanssa. Viafree toimii selaimella ja mobiililla, sekä pian myös neljännen sukupolven Apple TV:ssä. Kanavan tarjonta kasvaa nopeasti lanseerauksen jälkeen ja tulee sisältämään syksyyn mennessä urheilua, laadukasta draamaa, dokumentteja, klassikkokomedioita, reality -sarjojen ensiesityksiä sekä uusia kotimaisia tuotantoja.

Osallistu keskusteluun #viafreeFi ja vaikuta siihen mitä haluat katsoa. Viafree ei ole sidottu perinteisen television aikatauluihin ja vanhoihin sopimuksiin Viafree täydentää MTG:n palvelutarjontaa markkinoilla. Maksullisten Viasatin ja Viaplayn rinnalle tuodaan nyt myös mainosrahoitteinen vapaasti katsottava palvelu.

Mainostajaksi?

MTG:n videoverkoston kautta voit ostaa kaikkia seuraavia sivustoja/verkostoja: Viasport.fi, Viafree.se, Viafree.fi, Viewster.com ja ESL network.
Verkostomme tavoittaa hyvin laajan katsojakunnan aina urheilun suurfaneista realityä katsoviin nuoriin naisiin. Videoverkostomme tarjoaa erittäin turvallisen ja laadukkaan paikan näkyä eri brändeille, kaikki mainonta on 100% inscreen ja kaikki verkostomme sisältö on erittäin laadukasta. Voit ostaa mainontaa meiltä suoraan tai pyytää mediatoimistoasi sisällyttämään verkostomme kampanjoihin, tuemme kaikki isoja ohjelmallisen ostamisen alustoja. Kauttamme voit toki myös sopia näkyvyydestä Viasatin maksutv-kanavilla.

Lisätietoja antaa mielellään Sanna Reunanen, Head of Business Development, +358 40 514 5406, sanna.reunanen(at)viasat.fi