Kysymyksiä ja vastauksia

Miten voin katsoa Viafree -palvelua?
Viafree tukee yleisimpiä selaimia. Poikkeuksena Internet Explorer 7 -selain, jota ei tueta johtuen siitä että Microsoft on lopettanut selaimen tukemisen. Sujuvaan katseluun suosittelemme vähintään 2 Mbit/s yhteysnopeutta, voit tarkistaa oman nettiliittymäsi nopeuden speedtest.com sivulla. Applen ja Androidin mobiililaitteille on myös omat sovellukset, jotka voit ladata Play Storesta tai App Storesta.

Taataksemme toimivan katselukokemuksen päivitäthän käyttöjärjestelmäsi
- Android 8.0.0 tai uudempi
- iOS 12.0.0 tai uudempi
ja Viafree-sovelluksen
- Viafree-sovellus 3.6.0 tai uudempi

Maksaako Viafreen käyttäminen?
Ei. Viafree on mainosrahoitteinen palvelu ja ohjelmia voi katsoa täysin veloituksetta. Mikäli sinulla on käytössä ad blocker – ohjelma, et voi katsoa ohjelmia.

Mitä ohjelmia Viafreessa on?
Viafree tarjoaa katsottavaksi erilaisia urheiludokumenttejä, live-urheilua, sarjoja, nettiin tuotettuja ohjelmia ja dokumentteja. Palvelu lanseerattiin huhtikuussa 2017 ja ohjelmavalikoima on kasvanut huomattavasti. Ole mukana vaikuttamassa sisältöön ja jätä meille ohjelmavinkkejä Viafreen FB-sivuilla. Käy katsomassa tämänhetkinen valikoima klikkaamalla tästä.

Onko Viafreessä urheilua?
Kyllä. Näytämme kaikki Suomen A-maajoukkueen ottelut (10 kaudessa). Näytämme myös poimintoja muiden jalkapallosarjojen peleistä. Olemme myös ostaneet veneiden F1-oikeudet Viafreelle ja tulemme näyttämään kaikki kauden 2018 kilpailut suorina lähetyksinä. Tulemme näyttämään myös muuta urheilua livenä. Live-urheilun lisäksi Viafreessä tulee olemaan myös urheiludokumentteja ja makasiiniohjelmia.

Miten Viafree eroaa muista NENT Groupin palveluista (kuten Viaplay ja Viasat)?
Kaikki palvelut kuuluvat Pohjoismaiselle Nordic Entertainment Groupille ja teemme yhteistyötä eri palveluiden kanssa. Viasat ja Viaplay ovat kuukausimaksullisia palveluita ja palveluissa on oma ohjelmisto, joka keskittyy erityisesti Blockbuster -elokuviin, laadukkaisiin sarjoihin ja maailmanluokan urheiluun. Jotain samoja ohjelmia ja urheilutapahtumia palveluissa saattaa olla, mutta suurimmaksi osaksi Viafreen ohjelmisto on omansa.

Kauanko ohjelmat ovat katsottavissa Viafreessa?
Aika minkä ohjelmat ovat Viafreessa katsottavissa vaihtelee hyvinkin paljon. Osa ohjelmista saattaa olla katsottavissa esimerkiksi vuoden kun taas toinen ohjelma voi olla katsottavissa muutaman viikon ajan.

Miksi joissain ohjelmissa on ikäraja?
Ohjelmissa on eri ikärajoja ohjelmien sisällön vuoksi.

Olen kiinnostunut mainostamaan Viafreen ohjelmien yhteydessä, keneen voin olla yhteydessä?
Voi olla yhteydessä support @ viafree.fi